Værktøj - den uundværlige

Værktøj - den uundværlige "akku" boremaskine

Jeg skal bare lige bore et hul for at hænge et billede eller en reol op….men hvilket værktøj skal jeg bruge ?

 

Kender du det? Du har masser af ting du gerne vil hænge op på væggen, men samtidig skal det også hænge fast så det ikke falder ned. Det kan være et billede, en reol eller måske en lampe.

 

Først og fremmest skal du jo så bore et hul i væggen så du kan sætte din raw plug i, for så at montere en krog til ophæng.

 

Men hvilket værktøj skal man egentlig bruge til det ? Noget der bare virker er en såkaldt ”akku” boremaskine, som både kan bore hullet først, for derefter at kunne indstilles til et langsommere tempo for så at kunne skrue skruerne i. Normalt kan en god ”akku” boremaskine håndtere begge dele.

 

Din boring skal selvfølgelig svare til størrelsen på din raw plug, helst lidt mindre så skruerne hænger fast. Der findes normalt beskrivelse af hullets størrelse på raw plug æsken, så det passer med størrelsen på din raw plug.

 

Du skal helst bruge en ”akku” boremaskine på mindst 14 volt, men det er rigtig praktisk at have en på 18 volt, da du så kan foretage dig mere med den, også hvis du skal bore større huller.

 

Du kan også få en mindre og lettere ”akku” boremaskine til de helt små skrue- og montage opgaver, hvis du fx skal samle et møbel.

 

”Akku” boremaskiner fås i mange prisklasser, der er oftest en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og det kan normalt ikke betale sig at købe de helt billige. Du kan se mere her

 

 

 

Oprettet d. under Teknik


Kommentar(er) 1

  • Jesper
    Jesper

    Super akku borer! Meget fin værdi for pengene. Jeg kan bruge den til alt i mit hjem.

    Svar

Skriv din kommentar